VRIJWILLIGERS WELKOM!
Wij zijn altijd blij met vrijwilligers, die ons willen helpen met het onderhoud van de tuin. Wij organiseren meerdere malen per jaar een tuinwerkdag, die altijd eindigt met een gezellige, gezamenlijke maaltijd en als de weersomstandigheden het toelaten, een nazit rond het kampvuur. Heb je zin om eens een kijkje te nemen of mee te helpen? Neem contact met ons op!

Een stuk van het land is inmiddels bewerkt en er is een aanvang met de moestuin gemaakt. Er zijn laag- en hoogstam fruitbomen geplant en diverse soorten bessenstruiken en andere vaste, eetbare planten, zoals de eerste 20 meter asperges. Er groeit inmiddels maïs en zonnebloemen voor de kippen en de moestuin voorziet ons van onze groenten voor het grootste deel van het jaar. Op de planning staat nog de aanleg van een kruidentuin, kippenweide, een leem-oven en een labyrint.

Vanaf 2021 is het plan om dagbesteding aan te bieden. We gaan dan samen met cliënten aan de slag om de B&B uit te baten en de moestuin verder uit te bouwen. Heb je zin om deel uit te maken van de groep ’specials’ die Hof ter Aa tot een unieke plek helpen maken? Neem dan contact met ons op!